(n. 12 annosta)
Pohja:
200g digestive -keksejä
1dl kaakaotomusokeria
1/2dl kuumaa kahvia
50g sulatettua voita
Täyte:
6 liivatelehteä
500g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kaakaotomusokeria
2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1rkl vaniljasokeria
1/2dl kuumaa kahvia
Pinnalle:
tummaa kaakaojauhetta
marsipaaniruusut ja -lehdet
tai
suklaakoristeita
Murenna keksit. Sekoita joukkoon kaakaotomusokeri, kahvi ja rasva. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan noin 5 min. Mausta tuorejuusto kaakaotomusokerilla. Vatkaa vaniljakastike mahdollisimman kovaksi vaahdoksi ja lisää tuorejuuston joukkoon. Mausta vaniljasokerilla. Purista liivatteista vesi pois ja liota kuumaan kahviin. Sekoita ohuena nauhana muiden joukkoon. Kaada täyte vuokaan.
Anna olla jääkaapissa peitettynä n. 1 vrk.
Irrota reunat varovasti, nosta lautaselle, ripottele tai siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja laita ruusut tai muut koristeet.
Kommentit