Hyvää pääsiäistä!

Huomenna olisi edessä reisu Helsinkiin American Car Showhun. Siellä on tullut jo monen monituisena vuonna käytyä ja taas tänäkin vuonna. Josko olisi vähän enemmän nähtävää kuin parina viime vuonna, joina näyttely ei ole todellakaan ollut parhaimmillaan.

Vähä aika sitten käytiin Lahdessa Raksa -messuilla. Eipä sieltäkään oikein muuta jäänyt käteen, kui pari esitettä autotallin ovista, sellaiset kun on tarvis hankkia joskus tuossa loppukesästä. Autotalli kun ei ihan ehkä pysy lämpimänä Suomen oloissa ilman kunnon ovia. =)

Oli siellä myös aivan mahtava pihakeinu. Hintakin oli kyllä huima, vähän yli 3000€! Tosin onhan se tehty kohtalaisen järeästä pyöröhirrestä (ja vaikutti muutenkin ladukkaalta) ja hintaan kuuluu myös kasa raudasta tehtyjä yksityiskohtia, kuten kynttiläkruunu, pallogrillille teline, 2 pullotelinettä, kukkasille amppelit ja jotain muutakin siinä vielä oli. Vähänkö olisi hienoa saada tuollainen omalle pihalle. Joutuu vaan "muutaman" vuoden säästämään ennen tuollaista hankintaa. =)

Kuva keinusta on vuoden -07 puutarhamessuilta, ja on hivenen tumma. Pahoitelen mutta parempaa ei ollut vielä koneella.

1393538.jpg