Tänään sain vihdoin tehtyä taulun Vallilan kankaasta anopille. Kankaan antoi kyllä jo aiemmin kesällä, mutta on ollut vähän muutakin puuhaa. Tässä vähän vaihekuvia joita sain itekseni otettua (isäntä korjasi traktoria seinän toisella puolella, en viittiny häiritä ja pyytää kuvaamaan)

Ensin kiinnitin 2*15mm levyvanun rungon päälle. Punaisella nitojalla. =) (Kuvassa näkyvän pöydän on isäntä tehnyt ja maalannut itse meidän työhuoneeseen sopivaksi, mielestäni pöytä on tosi upea)

Nidoin pitkät sivut ensin kiinni, kun oli mielestäni helpompaa saada ne ensin pingotettua. Sen jälkeen mittasin ja leikkasin lyhyiltä sivuilta ylimääräiset pois ja nidoin ne kiinni.

Viimeisenä taittelin ja nidoin kulmat siististi nippuun, sekä vedin lisää niittejä ympäri taulun jotta on tasaisesti tiukalla. Kuvassa näkyy myös kankaan nimi, "Kelohonka".

Tällainen siitä sitten tuli. Ja anoppi kiitteli. Mielenkiintoinen tuo kuvio, kun siitä ei oikein tiedä kumminpäin olisi oikeinpäin. =) Saa kääntää taulua mielenmukaan.

 

Tässä sitten toinen taulu. Maalasin tän kyllä jo viime talvena, ei vaan oo tullu otettua kuvaa kun vasta nyt. Tosin ei oo ollu seinälläkään vielä kauaa, kun ei oo seinä ollut valmis.=) Koko luonnossa noin A1, eli aika iso. Piirsin ensin A4, kokoisena ja kopiokoneella suurensin sopivaksi. Oli aika palikkatesti, mutta mielestäni ihan onnistunut.

Kommentoikaa ihmeessä, haluan aina kuulla puolueettomia mielipiteitä tekemisistäni. Sukulaisiinhan ei voi luottaa, kaunistelevay kuitenkin totuutta. =) Eikö?