13.12 oli Pukkilassa joulunkajo myyjäiset. Minä ja ystäväni Heidi osallistuimme muutaman vuoden tauon jälkeen myös tapahtumaan. Oltiin myymässä mm. piparitaloja, -laatikoita, -paloautoja, sinappia, leipää...

Muutamia kuvia tekemisistä, ja kaikkeahan ei TIETENKÄÄN taas muistanu kuvata vaikka kuinka piti... Jos sit vaikka seuraavalla kerralla.. =)

Heidi koristelemassa paloautojen osia.

Minä koristelemassa "lanssia".

Lanssi takaa ja edestä. Laseiksi laitettiin liivatelehdet.

Paloautojen osia.

Koottuja paloautoja ennen pakkausta. Lyhenteet autoissa tarkoittaa PU=Pukkila ja VA=Varpaisjärvi.

Linnunpönttöjäkin tehtiin. Niistä vain pakattuna otettuja kuvia. Tässä Bobi tarkastaa onko asukkaita paikalla. =)

Tämä ei ollut Joulunkajossa myynnissä. Tein tilauksesta pipari Peerlessin. =) Ihan mukava haaste ja kun vielä lopputuloksesta tykättiin, niin ei mitään valittamista. =)

Tässä vielä appiukon synttärikakku, kun en ollu näköjään siitäkään vielä laittanu kuvaa aiemmin. Sisällä oli vaaleaa ja tummaa kakkupohjaa, täytteenä yhdessä välissä lakkaa, yhdessä vaniljaa ja yhdessä muistaakseni mustikkaa. Päällä kaakaojauheella ruskeaksi värjätty marsipaani, vihreitä marsipaanilehtiä, salmiakki "hauleja" ja kukkakasa on itseasiassa kynttilämansetti. =) Nuo appivanhemmat kun eivät ole marsipaanin ystäviä, niin en sit kiusallani viittiny tehä marsipaanista koristetta kakun keskelle.