Kävin tuossa jo ennen pääsiäistä mummini kanssa mummojen käsityökerhossa. =)

Tehtiin pääsiäismunia neulahuovutuksella... itsekkin tein yhden ja mummot kehuivat. Tällaisia tuli.

Löysinpä kuvan vielä anopin nimipäiväkakustakin (on vähän huono, kun puhelimella otettu). Tässähän se. En kyllä enää tarkasti muista mitä siihen tuli, mutta kahvilta ja suklaalta tuo maistui. =) Ihan perus hyydykekakku. Pohjana Domino -keksejä ja täytteessä mm. maustamatonta tuorejuustoa, kermaa, suklaata rouhittuna, pikakahvia ja liivatetta. Koristeltu samoilla kukilla, kun mitä oli meidän hääkakun päällä. =)

On päästy myös aloittamaan kämpän remonttia, autotalli jo sen verran valmis. Ensin piti vanha atk-huone tyhjentää, jotta saatiin oviaukko siirrettyä takaisin siihen missä se on joskus ollut.

Oli vielä jätetty vanhat karmit seinän väliin, joten ne myös jätettiin paikoilleen, kun ovikin löytyi ladosta lojumasta. Ensin purettiin olohuoneen puolelta ja sit sahattiin läpi. Sami sahaamassa.

Tältä näytti toisella puolella. =)

Ja näin syntyi oviaukko. Toinen tukittiin ,kun sille seinälle tulee keittiökaappeja. Onhan huono kuva, mutta parempaa ei ollut. Enkä muistanu kääntääkkään ennen siirtoa...

Tässä vielä keittiö tyhjänä. Vanha keittiö oli vain yhdellä seinällä, uusi tuli kolmelle. =) Paljon lisää tilaa leipoa ja kerätä siihen liittyvää tarviketta. Laitan siitäkin sitten kuvia, kun on vähän valmiimpaa ja siivotumpaa. =)