Jälleen tein anopille synttärikakun, vaikka ei ollut edes tarkoitus. Syntyi silleen vahingossa. =) Kuvan laitan kun pääsen töistä kotiin. (Kyllä, olen töissä ja istuksin koneella, jottei ruoka olisi liian aikaisessa vaiheessa valmista (olen yksin).)

Pohjana oli kaupan kylmätiskistä otettu paitovalmis suklaakakkutaikina, en nyt tähän hätään muista tarkempaa merkkiä/ mallia. Miehen kun rupesi tekemään jotain hyvää, niin paistoin sen (on meinaan todella maukas pohja, jolle riittää kaveriksi ihan mansikat ja kerma-/ vaniljavaahto) Siitä puolet käytin anopin kakkuun.

Päälle tuli jäljelle herkuttelusta jääneet Valion aidon vaniljakastikkeen vaahdotetut jämät (noin 3/4 purkkia), pikkupurkki rahkaa, sokeria, mustikoita ja 4 liivatelehteä.

Hyvin teki kauppansa ja sai kehuja syöjiltä, vaikka olikin tuollainen nopeasti hatusta vedetty kakku. Ja päälle koristeeksi tuli tietenkin ihan mitä kaapista sattui löytymään. Samalla havaitsin että suklaa spritsauksia pitäisi tehdä joku päivä lisää, niitä kun ei ole paljon mitään jäljellä...